25 February 2011

bingun bingun

huhh....
sy tak tau mau buat pe...
st tak mau pisah ngen budax a p sy juga tak mau gadoh ngen budax z...cam ne sy nak buat..
bingun gileer rase...beri cadangan lorhhh.....
bingun
bingun
bingun!!!!!!!!

best gileer best gileer




best orww citer die...memang org korea smart kan...memang jadi ahh die belakon..

sampai sepupu aq pon tengok..memang minat korea sepupu aq....ntah macam mane aq boleh terikut minta citer korea ni...OMG!!!!!aq minta citer korea!!!!p mase die gado dop best orwww...
adee gop sediy gileer...sampai aq menangis pon ade....k ahh nak gi mandi luu....my mother pon dah berleter dah ni...
sakit telinga dengor*huhuhu...dap baek ahh sy ni*..betul dop??

24 February 2011

jupa semula jupa semula

hey!!1
we meet again..huhh!!!
kenyan lorhh....skarang ni nak update fb pulak..
sedap orww tadi mkn..
kenyan sekejap..
bakpe pulak sy bagitau semua ni kat awk ahh..
gilee ke sy ni...

me n budax a