13 November 2011

TERLIBAT SAME ?? TERLIBAT SAME ??

hai2 !!
awk2 , sy nak cerita sikit nim .. h0pe awk semue nak dengar ea . .

camne eyh kalu korang berada di posisi saya ? .. maksud saya camne kalu kawan korang fighting and korang terlibat same .  mesti korang buntu nak buat camne kan .. yaya !! same with me .. saya jadi serba salah . saya d0k tahu nak pujuk supaya ye semua baik .. T0L0NG lha !!!


pastu ade jugak yang d0k bal0h menyampuk .. die ckp yang sebab saya , MISS A AND MISS S bal0h .. saya d0k tahu n0k wak ganer agi .. padahal saya d0p bermaksud p0m n0k buat die bal0h ..


0ke fine .. kalu sebab saya awk semue bal0h . saya mintak maaf .. mintak maaf nagt2 .. kepada yang menuduh saya tu saya nak ucap kan terima kasih banyak sangat !!! thank you f0r ASMIRA ..

9 November 2011

pleaze paham saya kawan !! pleaze paham saya kawan !!

salam !!
ari nim n0k cerita sikit nim .. huhu :( sediy !!

saya ade seorang kawan nim .. name die miss shh . ye dulu saya sayang jugop la dia tapi skarang yang saya pelik nya dia mcm tak suka saya .. saya d0k tau ape yang saya telah buat kat die .. saya cuba tak nak buat dia sakit ati .. tp nak buat camne kan , manusia tiada yang sempurna . saya cuba baik nan die tapi dia buat bodoh je .. sedih ?? mesti aa terase .. yes !! i know yang miss shh tu dah ade BFF . tp tak salah kan kalu saya nak baik nan die .. contoh mcm tadi , die mcm tak nak lyn je saya .. kalu layan pom layan gitu- gitu je .. kalu tak nak lyn saya ckp lha sayam .. jangan laa buat saya macam nim .. PLEAZA !! PAHAM !!

8 November 2011

awk , saya sayang awk sangat2 !! awk , saya sayang awk sangat2 !!

 hai sayam !!
haha .. ari nim saya nak citer tentang orang yg kita sayang ..
mesti awk semua ade kan yang korang sayang ...
 baca lah kat bawah nim ..
confirm tak nyesal punya !!


kadang - kadang kita tidak dihargai 
cinta ... kenapa ??
sebab kita belum merasai 
kehilangan dia ..
kadang - kadang kita rasa cinta dia , tapi 
masih tidak percaya .. kenapa ??
sebab kita selalu fikir negatif 
tentang dia ..
kadang - kadang kita taidak sedar hati kita betul - betul
menyayangi dia .. kenapa ??
sebab kita tunjuk eg0 tak nak 
mengalah ...
hargai lah 0rg yang sayang kan kita ..
sebab kita akan mencari nya 
bila dia sudah tidak ada di sisi kita lagi ....
sesal ???



sudah tiada gunanya lagi ...,