30 December 2011

contest blog paling cun contest blog paling cun

Cantik un banner die .. arww !! haha .. pelik pelik ..


Hadiah untuk pemenang

akan memenangi wang tunai berjumlah RM70.00 bersama Software blog template maker dan juga Html WEB editor

Hadiah kedua


akan memenangi wang tunai berjumlah RM50.00 dan juga Software Blogger Template Maker.

Hadiah ketiga


akan memenangi wang tunai berjumlah RM30.00
Best weyh hadiah die .. Mesti korang nak kan .. hadoww !!
owner die ade buat perubahan skit degan syarat-syarat nim .. tengok kat SINI


Sebernanya blog Aliya pon tak lha cantik mana pun ..Saje-saje nak join contest nim .. Memang konfem tak menang punye .Just nak cuba nasib je .. aliya tak berharap sangat nak menang .. Sebab Aliya dah tau takkan menag punye .. hehe ..

Orang yang ditag 
 SO



21 December 2011

miss u .. miss u ..


Awak !! Awak tau x saya rindu awk . Rindu sangat - sangat . Cume awak je x tau . Saya mintak maaf sebab x akat awk punye col kemaren . Saya tido awal . Saya ngantok ngat . Semalam saya col awk , tapi bakpe awak tutup telefon . Awak nak tahu x saya banyak ngat nak citer kat awak . Tapi hasrat saya x tercapai . Awak x angkat say col . Mungkin salah saya sebab x angkat awk punye col .

Saya tunggu awk 0n9 tapi awk x on9 . Awak !! Saya rindu !! Tolong lha paham saya .. saya rindu awk punye suare , gelak tawe . Tapi bakpe skarang dah hilang . Awak senyap gtu je . Semalam saya ingat nak tido awal , tapi bile teringat kan awk , saya tangguh sapa pukul 1 lebih . Sebab saya tau biase nye kite gayot pukul 1 lbih.

Tapi bile saya telefon awak smule awk tutup telefon . Mungkin awk nak lari dari saya . Pastu saya tido semule . Saya bangon semule pukul 3.45 am . Saya cube col awak semule . Tapi sayang awk x angkat gok say col . Saya x tau bakpe awk x angkat . Awak macam x layan doh saya . Awak dah ambik hati saya . Tapi bakpe awk x bagi semule . Saya sedih awk wak gtu . Saya rindu awk . Brape kali oh saya cakap yang saya rindu awk . 

Saya nak  awk terang kan saya ,bakpe awk wak gtu kat saya ?
Bakpe ?
Saya ni jahat sangat ke ?
Tolong lha jawab soalan saya ..
pleaze !!!




18 December 2011

morning !! morning !!




hye korang !! good morning everybody !! haha ... biar petang daa pom ... wkakakaka

Sbelum tu KLIK SINITEKAN SINI and HERE . Dah siap ? Hehe .. Mintak tolong skit je .. Tu bru suruh klik tiga iklan .. Biasa nya banyak lgi .. Haha .. Takde lha .. X banyak pom .. Abis-abis banyak 5 and 4 je .. Kan kan ?

Saya bangon awal pagi ni . Bangon awal pom sebab mama kejut suruh smayang subuh . Kalu x jgn harap nak bangon ..Haha .. Lepas bangon terus tak tido .. Berjaga sampai petang .. Haha .. Biasa nya saya tak tdo .. Ye ke ? Haha .. Kadang -kadang je lha .. Tapi akhir-akhir ni kalu bangon smyang subuh tak tdoo terus .. Dah tak ngantok .. Lagi pom orang kata kalu bagon lewat -lewat rezeki tak masok .. Saya tak nak lha macam tu .. Korang nak ? Mesti tak nak kan .. Pagi tadi lepas je smayang subuh terus saya makan yang mama saya masak .. Sedap gileer !!! Fuhh !!!  Haha ..

Ye lha  , kalu mak sendiri masak mesti lha kita ckp sedap kan .. Tak kan kita nak cakap tak sedap pulak ..
Kan kene hemtang di periuk belanga kan .. Haha .. Mak kita mengandung kan kite 9 bulan . Tak kan last-last cakap masakan mak sendiri tak best .. Tipu lha korang .. Tapi saya rse kalu ade wak competition masakan sape paling sedap mesti korang kate masakan mak korang paling sedap .. Betol tak ? Mesti lha betol .. Sape cakap salah pok pale kan .. Haha tak de lha .. Gurau je .. Tak bergurau tak mesra .. Tu laa ayat korang sekarang nim .

Kalau mak saya masuk competiton pom mesti saya sokong mak saya . Tak kan nak sokong nak mak orang lain pulak .. Tak pe lha korang . dah lambat rase nye nim .. Nak tengok cerite pulak .. Ade cerite ape aa skarang nim ?? Kalau tak de cerite pom layang je lha .. Daa puas habis .. Tak tau nak buat pe ..
Oke bye !! Muaah skali .. haha .. Hehe .. Huhu ..



17 December 2011

lagu baru sixth sense :) lagu baru sixth sense :)


sixth sense ?? hehe .. ari ni saya nk citer skit sal lgu bru sixth sense .. sixth sense lve u !! haha .. plik lha saya ni kan . mle-mle saya tak tau gk sal lgu bru sixth sense ni . tp slepas dengor dalam radio era .fm . best gileer lagu nim .. lagu nim die bergabung dengan kumpulan saujana .. sbb tu kot sy ske .. tp kalu x bergabung dgn kumpulan saujana pom saya ske gk .. lagu ni die lain dri lagu sixth sense sbelum nim .. hot habisss !! haha .. ade ade je lha .. mungkin ade yg pernah dengar dan ade jugak yg blom kan .. hehe .. lve sixth sense ..*tutup mke .. mluu ..
tp sbelum saya bagi lirik lgu nim KLIK SINI , PICIT SINI dan TONYOH SINI
oke ?? dah klik , tonyoh dan picit ? hehe .. tolong skit jee .. jgn lha mrh .. hehe
oke ambik lirik lagu nim


Mencinta Mu terangkan jiwaku
Merindu Mu hatiku selalu
Hanya diri Mu satu cintaku
Tak akan mampu ku jauh dari Mu
Satu nafas ku harap Kau ada
Hanya pada Mu Tuhan ku rayu

Chorus
Ku akan mencinta Mu
Selalu merindu Mu seluruh jiwaku
Kau terangi aku

Engkau penjaga hatiku
Pendamping jiwaku
Cerahkan cintaku
Cinta yang abadi
Jangan pernah kau menjauh


Ulang Chorus 2x







14 December 2011

only u in my heart ♥♥♥♥♥♥♥♥♥ only u in my heart ♥♥♥♥♥♥♥♥♥

                                                                                                                                                  
hey korang !!
sdp kan lgu nim ? x kisah lha klu org nk ckp lgu lme pom .. tp yg pasti sy ske lgu nim . lgu nim bermakne buat sy .
woit-woit !!
best smalam . smalam mcg nan die . tp skejap je . nampak mcm die ngantuk je . die pom ckp die nak tdo . takpe sy tak kisah . asal awk ingat sy lgi sudaa .. sy harap awk tak lupe sy . tak kan ? awk sayang sy kan ? sy pom sayang awk gk . hehe *mluuu ..
ambik kat bwah ni ade lgu die .. awwwww !! sdp err .. lve it !!

 It’s a beautiful night,
We’re looking for something dumb to do
Hey baby...
I think I wanna marry you...

Is it the look in your eyes
Or is it this dancing juice
Who cares baby...
I think I wanna marry you...

Well I know this little chapel
On the boulevard we can go
No one will know
Come on girl...
Who cares if we’re trashed
Got a pocket full of cash we can blow
Shots of patron
And it’s on girl...

Don’t say no, no, no, no no
Just say yeah, yeah, yeah, yeah yeah...
And we’ll go, go, go, go go
If you’re ready, like I’m ready...

Cause it’s a beautiful night
We’re looking for something dumb to do...
Hey baby...
I think I wanna marry you...

Is it the look in your eyes
Or is it this dancing juice
Who cares baby...
I think I wanna marry you...

I’ll go get a ring
Let the choir bells sing like
So whatcha wanna do
Let’s just run girl...
If we wake up
And you wanna break up that’s cool..
No, I won’t blame you
It was fun girl...

Don’t say no, no, no,no no
Just say yeah, yeah
Yeah, yeah...yeah
And we’ll go, go, go, go go
If you’re ready, like I’m ready...

Cause it’s a beautiful night,
We’re looking for something dumb to do..
Hey baby...
I think I wanna marry you...

Is it the look in your eyes
Or is it this dancing juice
Who cares baby...
I think I wanna marry you...

Just say I do...
Tell me right now baby
Tell me right now baby...

Cause it’s a beautiful night
We’re looking for something dumb to do
Hey baby...
I think I wanna marry you...

Is it the look in your eyes
Or is it this dancing juice
Who cares baby...
I think I wanna marry you...



12 December 2011

miss u so dumb :) miss u so dumb :)

hey hey guys !!
assalamualaikum !!
ari nim bosan kan .. x tau nk buat pe .. nk tgok tv adok citer . pastu nk bukak fb tak x orang on9 .. hermm .. nk g jln tak x orang nk bwok .. mama nan aboh takboh kuor .. mcm2 alasan . tu lah ni lah .. ari nim nk sy nk bri satu lagu best .. bgi sy lha .. hehe .. lgu ni ade makne buat sy .. lgu ni die yang bgi .. sy dgor okmo ..nah tgok kat bwah ..sy ske lgu tu sbb die pom ske .. lme ooh sy x mcg nan awk .. call pom x gok .. mungkin awk sbuk .. awk kan rmaik kwn sapa adok mse buat sy . kan ? sy phm .. dkt seminggu oh kite x contact .. sy rindu awk .. miss u so much dear !!


5 December 2011

i'm to bad for you ?? i'm to bad for you ??



awk !! awk tau x saya sedih ?? saya sedih ngat awk wak saya gnim . dulu kalu saya tepon awk , awk nk gok cakap nan saya . tp bkpe skarang ni kalu saya tepon , awk mcm takboh ckp doh . awk nk takboh je . kalu say text awk , awk x penoh nk balas leni . dulu awk rajin gok balas . siap kate g "kite taxt mlm nim ea" . awk kate yg awk serius nk kapel nan saya . bkpe skrang laen . awk cakap x serupa bikin . dulu cakap len . skarang cakap laen . saya nagis orw awk wak gnim kat saya .. saya sedih ngat . tadi mase awk tepon , saya heppy nagt . awk cakp lme x call saya . sbb tepon hilang . siap sumpah ag . oke saya paham klu awk kte gtu . tp bkpe mse saya tepon mle awk tadi , awk mcm takboh ckp doh ?? mungkin awk bosan tadi bab tu awk call saya . takpe saya paham . saya nak awk happy je . saya takboh tengok orang hok saya sayang seksa . saya sayang awk ..
danish 4 ever