18 December 2011

morning !!




hye korang !! good morning everybody !! haha ... biar petang daa pom ... wkakakaka

Sbelum tu KLIK SINITEKAN SINI and HERE . Dah siap ? Hehe .. Mintak tolong skit je .. Tu bru suruh klik tiga iklan .. Biasa nya banyak lgi .. Haha .. Takde lha .. X banyak pom .. Abis-abis banyak 5 and 4 je .. Kan kan ?

Saya bangon awal pagi ni . Bangon awal pom sebab mama kejut suruh smayang subuh . Kalu x jgn harap nak bangon ..Haha .. Lepas bangon terus tak tido .. Berjaga sampai petang .. Haha .. Biasa nya saya tak tdo .. Ye ke ? Haha .. Kadang -kadang je lha .. Tapi akhir-akhir ni kalu bangon smyang subuh tak tdoo terus .. Dah tak ngantok .. Lagi pom orang kata kalu bagon lewat -lewat rezeki tak masok .. Saya tak nak lha macam tu .. Korang nak ? Mesti tak nak kan .. Pagi tadi lepas je smayang subuh terus saya makan yang mama saya masak .. Sedap gileer !!! Fuhh !!!  Haha ..

Ye lha  , kalu mak sendiri masak mesti lha kita ckp sedap kan .. Tak kan kita nak cakap tak sedap pulak ..
Kan kene hemtang di periuk belanga kan .. Haha .. Mak kita mengandung kan kite 9 bulan . Tak kan last-last cakap masakan mak sendiri tak best .. Tipu lha korang .. Tapi saya rse kalu ade wak competition masakan sape paling sedap mesti korang kate masakan mak korang paling sedap .. Betol tak ? Mesti lha betol .. Sape cakap salah pok pale kan .. Haha tak de lha .. Gurau je .. Tak bergurau tak mesra .. Tu laa ayat korang sekarang nim .

Kalau mak saya masuk competiton pom mesti saya sokong mak saya . Tak kan nak sokong nak mak orang lain pulak .. Tak pe lha korang . dah lambat rase nye nim .. Nak tengok cerite pulak .. Ade cerite ape aa skarang nim ?? Kalau tak de cerite pom layang je lha .. Daa puas habis .. Tak tau nak buat pe ..
Oke bye !! Muaah skali .. haha .. Hehe .. Huhu ..



No comments: