19 May 2012

exam

 
              Korang nampak gambar kat atas ? yeahh .. tu lha korang akan buat semasa exam kan ??
exam oo exam ... knpe exam tak leh nk meniru aa ?? kan sedap kalu exam bolah meniru .. tapi kalu boleh meniru tk panggil exam pulak .. --' ape lhaa. mesti korang akan stree stiap kali nk menjawab exam eskkan nye ...
 
 
contoh2 stres
 

 Ni tahap stress sangat-sangat lha .. kalu soalan tu susah sangat terpakse lha buat mcm ni .. haha .. jengg sape buat macam ni .. wkakaka .. tapi korang jgn ikut lha pulak .. kan tk pasal-pasal markah korang 0 ..
tapi kalu tak boleh buat jugak , korang berusaha lah sampai boleh .

and good luck untuk korang yang exam esok !!! 












                                                               



No comments: